Bascov, Str. Serelor, nr. 42.
Pitesti, Arges
Lun-Vin
09:00 - 17:00
+4 0372 780 078
office@comesad.ro

SC Comesad Ro SA

In 1993, se infiinteaza prima companie din cadrul grupului Comesad. Principiile si experienta capatata modeleaza si in prezent valorile fundamentale ale grupului.

SC Comesad Drumuri SRL

La 7 ani de la startul companiei, desi economia de piata inca intampina probleme, Comesad se extinde si astfel, in anul 2000, se infiinteaza Comesad Drumuri.

SC Comesad Energo SRL

Prin infiintarea companiei Comesad Energo raspundem cu seriozitate si profesionalism cererii de pe piata lucrarilor din domeniul instalatiilor electrice.

Cine suntem...

Fondata in 1993 cu capital integral privat, COMESAD Pitesti a debutat in activitatea de constructii – montaj in domeniul industriei petroliere. De-a lungul timpului, dorind sa se adapteze schimbarilor si cerintelor de pe piata romaneasca, in special in domeniul constructiilor, COMESAD s-a extins, dezvoltand noi activitati.

Viziunea noastra...

Strategia de dezvoltare a grupului COMESAD Pitesti are la baza urmatoarele principii: calitate, integritate, responsabilitate, performanta. Acestora le adaugam experienta indelungata acumulata in zecile de proiecte executate si profesionalismul echipei, pentru a creste valoarea produselor si serviciilor noastre in vederea satisfacerii cerintelor clientilor.

 

In 2021, grupul COMESAD a sarbatorit cu mandrie douazeci si opt de ani de activitate , ani in care am oferit servicii de calitate clientilor nostri, cu un impact pozitiv pentru comunitate. Desi familia noastra de afaceri este diversa, companiile sunt unite si au cultivat un angajament fata de excelenta, oferind fiecarui client servicii superioare, tehnologii sigure si eficiente in marea varietate de industrii pe care le deservim.

Va multumim!

Comesad Ro SA

 Conducte de transport produse petroliere;

 Conducte magistrale de transport gaze naturale;

 Statii compresoare;

 Sisteme, pompe si skiduri de injectie;

 Rezervoare;

 Echipari sonde petroliere, instalatii si echipamente;

Alimentari cu apa;

 Estacade si casiuri.

Comesad Drumuri SRL

 Drumuri din beton de ciment, beton asfaltic si macadam;

 Platforme dalate si pavate;

 Redari in circuitul agricol si consolidari de teren;

 Poduri si lucrari de arta;

Comesad Energo SRL

 Linii electrice aeriene si subterane;

 Posturi de transformare;

Instalatii electrice interioare;

 Bransamente electrice;

 Instalatie forta;

 Instalatie lumina turla;

 Protectie catodica;

 Automatizari.